Društvo Pihalni orkester Apače, Lešane 45a
9253 Apače
drustvo.po.apace@gmail.com
tel: 031 843 644

Aktualno

Bili smo uspešni na reviji pihalnih orkestrov

Uspešen nastop na reviji Pihalnih orkestrov v Apačah. Dne 14.3.2010 smo se uspešno predstavili na reviji pihalnih orkestrov. Bili smo tudi...

Vabljeni k sodelovanju

Pihalni orkester v letu 2010 intenzivno išče nove člani, mlajše ali starejše. Zato vabimo vse, ki bi radi sodelovali z našim orkestrom, da se...

Tradicionalna prvomajska budnica

Tudi letos smo izvedli prvomajsko budnico po občini Apače! Godbeniki smo začeli že ob 6.00 uri zjutraj. Budnica je potekala vse do 11.30, ko smo ...

          


 

Slika najstarejšega baritona v naši godbi!

 
 

Bili smo uspešni na reviji pihalnih orkestrov

Uspešen nastop na reviji Pihalnih orkestrov v Apačah. Dne 14.3.2010 smo se uspešno predstavili na reviji pihalnih orkestrov. Bili smo tudi soorganizator prireditve na kar smo ponosni. Tudi ocena strokovnega spremljevalca je bila motivacijska. Želimo še več takšnih nastopov.
 
 

Vabljeni k sodelovanju

Pihalni orkester v letu 2010 intenzivno išče nove člani, mlajše ali starejše. Zato vabimo vse, ki bi radi sodelovali z našim orkestrom, da se nam pridružite, posebej bi povabili mlade glasbenike, ki so vključeni v glasbeno šolo.
 
 

Tradicionalna prvomajska budnica

Tudi letos smo izvedli prvomajsko budnico po občini Apače! Godbeniki smo začeli že ob 6.00 uri zjutraj. Budnica je potekala vse do 11.30, ko smo zaigrali še na zadnji postaji v Mahovcih. V mahovcih smo bili tudi pogoščeni z bogračem. Hvala vsem, ki ste nas lepo sprejeli in nas pogostili!

Orkester je nato popoldan ob 14.00 zaigral še na nogometnem igrišču v Apačah, kjer smo izvedli krajši promenadni koncert pred začetkom tekme debeli - suhi.
Vse kaže nato, da si prvi MAJ v Apačah  brez godbe, težko predstavljamo.
 
 
 
 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se